На 50 години след тежко боледуване днес почина култовата транссексуална Графиня

...
На 50 години след тежко боледуване днес почина култовата транссексуална Графиня
Коментари Харесай

Почина един от най-известните представители на ЛГБТИ общността у нас

 На 50 години след тежко боледуване през днешния ден умря паметната транссексуална Графиня дьо Шарни. За кончината на ексцентричната личност заяви най-близката му другарка – Шери Шеридан в обществените мрежи.   " Почивай е мир блага...Животът е безсърдечен, само че ти бе исполин в доста връзки Изгасна земната ти звезда, само че в този момент знам че ще грееш там високо и красиво. Благодаря ти за другарството!!! "  

След този пост заваляха още стотици сходни, написани от представители на ЛГБТ общността, към която Графинята принадлежеше.   " Графинята - икона в ъндърграунд сцената и освен. Преживяла и надживяла Соца, Промените, една **** 2020 реши да ни я отнеме! Тя беше една от дребното, които ме посрещна в този тогава завоалиран и табуиран свят, тя си остана толкоз откровена, земна и някак леко се носеше през живота, макар всичките неволи, които живота и предоставяше! От нея се научих, че в никакъв случай не би трябвало да се предаваме, а да се борим, и да се борим с класа! Защото всеки може да плюе и рови из мръсното ви долни дрехи, само че единствено вие им давате тази мощ, когато ви визира непознатото мнение. Графиня дьо Шарни, не знам къде си, само че знай, че макар, че не бе оценена от България и много българи, ти остави незабравим спомен в доста сърца! Надявам се, хората тук да стартират да ценят такива Диви като теб! Почивай в действие, почивай в жанр и най-много почивай умерено, тъй като тук към този момент никой не може да те обиди, унижи или да те нападне!( Ще ми липсваш доста, уповавам се и на всички други, които са имали шанса и честа да те познаваме! ", написа друга нейна близка другарка Лайла Аградо.

Графиня Дьо Шарни (по паспорт Пламен) е един от първите мъже, които вземат решение да се трансфорат в дами и да водят живот на изискани дами, на сцената, на улицата и вкъщи. Кариерата й стартира в края на 80-те години на предишния век, тя работи като вариететен актьор. През годините бързо се трансформира в един от най-разпознаваемите и най-култови транссексуални, които нашето време познава. Започва кариерата си като вариететна артистка към дирекция " Музика и занимателни стратегии ", работи в програмата на елитни за времето си заведения като бар " Астория ", нощния клуб на хотел " Шератон " и гранд-хотел " София ", Панорамата на хотел " Родина ", бар " Хавана ", Новотел " Европа ", парк-хотел " Москва ", Японския хотел (сега " Маринела " ).

За живота избира името и амплоато на известната героиня от едноименния разказ на Александър Дюма–баща " Графиня Дьо Шарни ". След демокрацията тя е най-популярният " фейс надзор " на микс и гей клубове като " Спартакус ", " Калигула " и " Александър ". За последно Графиня дьо Шарни бе част от екипа на столичния клуб  " One to one ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР